پروژه های شاخص
با صفر تا صد انواع دیوار در طراحی داخلی آشنا شوید.

با صفر تا صد انواع دیوار در طراحی داخلی آشنا شوید.

امروزه طراحی داخلی یک ساختمان اهمیت ویژه‌ای پیدا کرده است که مهمترین بخشی که طراحی آن بسیار حائز اهمیت می‌باشد، دیوار‌ها هستند. دیوار‌ها جدای از این که وظیفه‌ی تفکیف فضا‌های یک ساختمان، عایق‌سازی در برابر سرما و نیز وظیفه‌ی نگهدارنده وزن سقف را دارند، بیشترین تاثیر را در نمایش زیبایی یک دکوراسیون داخلی دارند. ما با طراحی دیوار‌های یک ساختمان، می‌توانیم ‌های حس خود را در طراحی منزل مورد نظر نمایان کنیم.

انواع و تاثیر دیوار در طراحی داخلی

حال در این مقاله می‌خواهیم دیوار هر بخش از یک ساختمان را با بررسی اینکه چه مدل‌هایی برای کدام یک از بخش‌های آن مناسب است را بررسی کنیم؛ پس با ما همراه باشید.

دیوار ورودی منزل

دیوار‌های این بخش که تمامی افراد هنگام ورود و خروج با آن مواجه می‌شوند، نقش مهمی در طراحی دارد. اولین نکته در این بخش، نورپردازی مناسب و طراحی با رنگ‌های گرم در این مکان است؛ زیرا خوش آمد گویی و بدرقه مهمان‌ها در این مکان انجام می‌گیرد. نکته دیگری که وجود دارد، نصب یک آینه در کنار جاکفشی در بخش ورودی است.

دیوار ورودی در طراحی داخلی

دیوار اتاق نشینمن منزل

این اتاق فضایی است که بیشتر افراد زمان خود را در آن سپری می‌کنند. پس به وجود آوردن فضای آرامش بخش و صمیمانه در این بخش نکته‌ی مهمی می‌باشد. دیوار‌های این اتاق نشینمن اصولا از دو بخش تشکیل شده اند. دیوار‌هایی که دارای پنجره و در می‌باشند و دیوار‌هایی که در آن‌ها هیچ گونه بریدگی‌ای وجود ندارد. دیوار بدون بریدگی غالبا کانون توجه قرار دارد که آینه‌ها و فرم‌های چوبی و همچنین استفاده از تلویزیون در کنار این دیوار قرار می‌گیرند. دیواری که پنجره دارد را هم با پرده‌ای مناسب که ممکن است جنسی از چوب یا پارچه داشته باشد، پوشانده می‌شود.

دیوار اتاق خواب منزل

دیوار‌های اتاق خواب علاوه بر محل تلقین حس آرامش برای خواب و استراحت باید محلی برای انجام دادن کارهای شخصی مثل تمرکز کافی برای درس خواندن، انجام کار‌ها و پروژه‌های خانگی و بسیاری از موارد دیگر می‌باشد. دیوار اصلی یا شاخص در اتاق خواب که به عنوان کانون توجه شناخته می‌شود، اصولا در بالای تخت قرار می‌گیرد. سایر دیوار‌های اتاق را برای میز آرایشی، میز تحریر و سایر موارد در نظر می‌گیریم و در این قسمت تنها از کاغذ دیواری‌ها و رنگ استفاده می‌شود.

دیواری که رو به روی تخت قرار دارد بهترین مکان برای به نمایش در آوردن وسایلی است که به آن‌ها علاقه داریم. به عنوان مثال استفاده از شلف‌هایی برای قرار دادن ابزار‌های دکوری و تزیینی زیبا و جذاب و متناسب با طراحی اتاق و نیز ایجاد یک کتابخانه کوچک در این فضا می‌تواند انرژی صبحگاهی ما را تامین کند.

دیوار اتاق خواب در طراحی داخلی

دیوار شاخص

دیوار شاخص به دیواری گفته می‌شود که طراحی آن در مقایسه با سایر دیوارهای اتاق تفاوت‌هایی داشته باشد. رنگ، طرح و حتی بافت دیوار نسبت به سایر دیوارهای هم جوار دیوار می‌تواند از جمله تفاوت‌های این دیوار با سایر نقاط باشد. برای مثال، از یک کاغذ دیواری طرح دار برای این دیوار استفاده کرد و برای سایر دیوارها یک کاغذ دیواری ساده در نظر گرفت. در طراحی دکوراسیون داخلی، ایجاد نقطه کانونی بسیار مورد اهمیت می‌باشد که به قسمتی از اتاق گفته می‌شود که توجه افراد به محض ورود به آن جلب، می‌شود. هدف از طراحی دیوار شاخص، ایجاد این نقطه کانونی در اتاق می‌باشد.

دیوار سالن پذیرایی منزل

بخش پذیرایی با طراحی منحصر به فرد دیوار آن می‌تواند نشان دهنده تمام جلال و بزرگی یک خانواده باشد. دیوارهای پوشیده شده از پانل‌های رنگی می‌توانند جذابیت محیط را چندین برابر کند. منظور ما از پانل‌های دیواری، نوعی دیوار پیش ساخته است که جنس‌های گوناگونی دارند. برخی از پانل‌های دیواری از جنس گالوانیزه و فلزی می‌باشند که به آن‌ها ساندویچ پانل می‌گویند. برخی پانل‌های دیگر مانند کناف، از گچ ساخته شده‌اند و به منظور تزئین دیوارهای خانه مورد استفاده قرار می‌گیرند. پانل‌های دیواری از جنس سنگ، چوب، ام دی اف، پی وی سی و … از جمله پانل‌های دکوراتیو محسوب می‌شوند.

کاغذ دیواری نیز انتخابی رایج است که می‌توانید با آن دیوارهایتان را از سادگی در بیاورید و با انتخاب رنگ و طرح آن، بین مبلمان و دیگر وسایل یک هارمونی زیبا ایجاد کنید. به عنوان مثال از کاغذ دیواری با طرح جذاب شاخ و برگ برای هماهنگی و تکمیل رنگ مبل به کار رفته می توان استفاده کرد. این کار یک ایده‌ی کاملا جسورانه می‌باشد و می‌تواند با سلیقه بودن صاحب منزل را به تمامی افرادی که به آن مکان وارد می‌شوند، نشان دهد اما خب پانل‌ها به نسبت کاغذ دیواری تا حدودی مقرون به صرفه‌تر می‌باشند. دیوارپوش‌های چوبی، استفاده از آینه‌ها و پتینه کاری هرکدام به زیبایی هر چه تمام‌تر می‌توانند جلوه بخش فضای سالن پذیرایی باشند.

دیوار سالن پذیرایی در طراحی داخلی

دیوار تقسیم کننده پذیرایی و غذاخوری

اگر فضای پذیرایی شما به دو بخش نشیمن و غذاخوری تقسیم شده باشد، چگونگی طراحی این فضا از اهمیت ویژه‌ای برخوردار می‌شود و می‌توان با استفاده از چوب و یا آینه این کار را انجام داد. اگر از فضای کافی برخوردار باشیم، این جداسازی با استفاده از ستون، پارتیشن‌های چوبی، یا با استفاده از آینه می‌تواند پیاده سازی شود ولی اگر فضای کمتری در اختیار داشته باشیم، بهتر است با طراحی سطوح مختلف در سقف و کف این جداسازی صورت پذیرد.

یکی از دیوارها در قسمت نشیمن که کانون توجه این مکان می‌باشد را باید با طرحی که بیشتر از بقیه دیوار‌ها جلب توجه کند دیزاین کرد. این طرح ممکن است بر اساس سلیقه‌ی افراد متفاوت باشد یا بر اساس مدل‌های مد روز انجام شود. به عنوان مثال ممکن است از قاب‌ها یا المان‌های تزیینی پر شود یا مثلا عموما در ایران ممکن است از تابلوفرش‌های قدیمی یا قاب عکس‌هایی در مدل‌های زیبا برای عکس‌های خانوادگی همچنین تابلو‌های مذهبی چوبی، آینه کاری و یا استفاده از کاشی کاری‌های جذاب و منحصر به فرد استفاده شود. دیگر دیوارها نیز هماهنگ با دیوار اصلی طراحی می‌شود اما دیگر نباید طراحی شلوغی داشته باشند و به اصطلاح، کانون توجه را به هم بزنند.

نظری دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این را به اشتراک بگذارید

کپی لینک در کلیپ بورد

کپی