
دیوارهای پارتیشن را بیشتر بشناسید
دیوارهای پارتیشن اجزایی هستند که میتوانند نقش مهمی در تقسیم فضای خانه شما بازی کنند. علاوه بر این یکی از ویژگیهای مهم آن ایجاد زیبایی و کامل کردن دکوراسیون منزل است. این دیوارها میتواند بعضی از عیوب نقشهکشی ساختمان را رفع کرده و به دسترسی بیشتر کمک کنند. در این مقاله با انواع دیوارهای پارتیشن و سبکها و رنگهای آن آشنا میشویم.

انواع دیوارهای پارتیشن
این دیوارها انواع گوناگونی دارند که با توجه به دکوراسیون منزل شما و موادی که در ساخت آنها استفاده شده است میتواند متفاوت باشد. این دیوارهای جداکننده میتوانند در قسمتهای مختلف پذیرایی، ورودی و نشیمن استفاده شوند. در ادامه به معرفی رایجترین آنها میپردازیم.
دیوار جداکننده آجری
این دیوارها از جنس آجری سبک یا معمولی ساخته میشوند ولی تفاوت آنها با سایر دیوارها این است که نقشی در تحمل بار ساختمان ندارند. مزیت آن این است که شبیه سایر دیوارها است و هنگام آتشسوزی آسیب نمیبیند.
دیوار جداکننده چوبی
دیوارهای پارتیشن چوبی نازک هستند و وزن کمی دارند. این دیوارها برای طراحیهای سنتی بسیار مناسب هستند. مخصوصا اگر طرحها و نقشها سنتی روی آنها ایجاد کنید یا با شیشههای رنگی ترکیب کنید.

دیوارهای پارتیشن اکریلیک
این دیوارها نوعی پلیمر به نام پلکسیگلاس هستند که کاربردهای متنوعی در صنعت و هنر دارند. این دیوارهای جداکننده میتوانند طراحی مدرنی را برای خانه شما به همراه آورد.

دیوار جداکننده شیشهای
این دیوارها از جنس شیشه ساخته میشوند و میتوانند یک قاب فلزی یا چوبی به همراه داشته باشند. در صورت استفاده از شیشههای دو جداره میتوانید تا حدی آن را عایق صدا هم بکنید. امکان استفاده از شیشههای رنگی و طرحدار باعث میشود که این دیوارها زیبایی جالبی به خانه شما اضافه کنند.
دیوارهای پارتیشن توفال فلزی
این دیوارها از ورقهای فلزی به ضخامت ۵ تا ۱۰ سانتیمتر ساخته میشوند و مزیت مهم آنها مقاومت در برابر آتشسوزی و عایق صدا و گرما است.

کلام آخر
در این مقاله به معرفی مهمترین انواع دیوارهای پارتیشن پرداختیم. در صورتی که قصد خرید دیوار پارتیشن دارید یا برای انتخاب دیوار جداکننده به مشاوره نیاز دارید با ما تماس بگیرید.
نظری دهید